onsdag 27. oktober 2010

Når datasystemet sier "ikke", fungerer helten ikke....

Blogglisten
Datasytemet på jobben krangler litt i dag, så nå har vi fått jobbnekt. Håper ikek det varer så lenge, for det er fryktelig kjedelig å sitte på jobb uten å jobbe...
Kom over en fryktelig trist sjebne på vg.no i dag. Bloggen hennes kan leses her:

Når jeg leser sånne ting blir innlegget fra i går bare enda mer gjeldende... man skal nyte hver dag, selv om man er med i kjedekollisjoner, får allergiske reaksjoner på medisiner, føler man ikke strekker til på jobben, må sette sprøyter på deg selv, ikke får se kjæresten så ofte som man vil... Det er ikke synd på oss... ikke i det hele tatt faktisk. Vi har helsen vår, hverdagen, vi har livet fremfor oss. Denne Ida og kjæresten, Frode, de fikk hver dag sammen, men ikke fremtiden.... Jeg har kanskje ikke den beste helsen og jeg får ikke hver dag sammen med kjæresten, men vi har fremtiden sammen. Jeg begynner hvertfall å tenke når jeg hører om slike sjebner... Jeg er priviligert og det er de aller fleste jeg kjenner også...

Uansett dette gir meg hvertfall en motivasjon til å sette pris på det og de personene jeg har i livet mitt! Jeg har masse gode venner som passer på Hannemoren, en familie som alltid stiller opp for meg, Jeg har elskede Kasperen min som er så snill og god, som kun vil meg godt. Derfor har jeg tenkt å dokumentere tingene litt bedre med bilder, skal bli flinkere å ta bilder, flinkere til å fortelle mine nærmeste at jeg setter pris på dem og at jeg alltid, alltid er så veldig glad i dem!
Her kommer litt bilder som jeg har ment å legge ut før, men dere vet, noen ganger tar det litt tid...


Frank og Christian passer på at jeg får lagt om til vinterdekk. Takk gutter, dere er verdens greieste :)Syns Micraen var så fin der den hang så måtte bare ta et bilde av den :)


Snille gode Kasperen min!


Har faktisk begynt å lage litt sånn interiørting nå. Igjen, noen ganger tar det bare litt tid. Men denne puffen her ble en suksess, så den skal jeg å Kasper ha i huset vårt når vi en eller annen gang kommer så langt!


Skal hekle en puff til, kanskje i en litt annen farge, jeg får se hva de har på garnbutikken. Spørsmålet er jo hva jeg skal fylle dem med... for det er ikke så enkelt... Har hørt at jeg kan bruke skumgummibiter, men da må den jo bli klumpete, vel? På bildene her har jeg bare tatt dynen min inne for å få litt form på den... Kanskje jeg skulle prøvd med sånne små isoporkuler som er i sakkosekkene... Jeg har flere prosjekter på lur, men de får dere ikke se før de er ferdig!

I dag er det "skandia-aktiv" dag på jobben... de var jo ikke veldig heldige med været da... regner jo som bare det, vind er det også... godt gammeldags sjarmerende Bergensvær! Vi har fått skritteller også en skjønn liten grønn en!

hah, fant bilde av den på internetten! Sant den var skjønn... og liten... og grønn!!?? Jeg liker den, så nå driver folk å g¨år på stedet hvil her haha, litt morsomt å se på! Nå skal jeg gå en runde jeg også. Føler jo jeg må d, nå når denne grønne lille saken henger rundt halsen min å teller hvor mange skritt jeg går...

Dette ble jo et veldig rotete innlegg, men jeg hadde flere ting jeg måtte få ut og da blir det sånn, beklager det! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar