tirsdag 30. november 2010

Det skjer mye for tiden...

Blogglisten
Da har jeg et par minutter til overs og tenkte jeg skulle bruke de minuttene til å oppdatere bloggen litt :)

Det har skjedd mye siden sist. Kasper var jo her i helgen og vi storkoste oss på julebord. Var så kjekt at Ragnhild var hjemme også! Bestejenten min! Jeg var ikke helt i form, så det tok ikke helt av, men... Veldig kjekt at han fikk treffe mine folk! Nå er det altså bestemt at jeg skal flytte da... har sagt opp jobben, så 31.12.2010 blir min siste dag i Skandiabanken... Litt vemodig er det jo... Det er så mange greie folk her, fantastisk arbeidsmiljø... så det kommer jeg til å savne! Og familien, selvfølgelig! Klarer ikke helt å forholde meg til at jeg skal dra fra venner og familie.... igjen... Men det er nå bare for en stund... Når man finner en sånn som Kasperen min, så må man satse!

I går var Kasper å hentet hunden vår... En rottweiler på 3 år som heter Kaos!
Han lever visst ikke opp til navnet sitt, for han er så snill og rolig. Lydig er han også, går fint i båndet sitt, spiser ikke før noen sier værsågod, sov fint i hele natt, selv om det var første natten på et nytt sted med en ny eier.... Også er han visst en liten kosegris også :)
Så nå må flyttingen planlegges, pakkingen må jeg begynne på... er et styr... men det skal bli godt å slippe denne pendlingen til og fra østlandet. Blir sliten av sånt! Hvertfall når jeg er livredd for å fly, da blir det et ekstra stressmoment. Så nå gleder jeg meg til å få hverdagen sammen med gutteboys!
Skal snakke med manpower på Lillestrøm på fredag, blir spennende å se hvor lang tid det går før jeg finner noe å gjøre!
På lørdag har min kjære mamma bursdag! Flotte damen, som holder seg så utrolig godt! Hun er uten tvil forbildet mitt. Trist at jeg er vekke på dagen hennes, men heldigvis er hun veldig opptatt selv den dagen, hun skal nemlig på julebord med koret. Hun skal feires søndagen, så jeg får heller dra litt tidligere fra Oslo enn jeg pleier. Gleder meg til å gi henne gaven, tror nemlig hun blir veldig fornøyd ;)
Formen min begynner å komme seg også. Fikk en 5 dagers hestekur med b12 sprøyter sist uke. Verdens snilleste, Silje satt alle sprøytene på meg, kjempeflink var hun! Så Silje, tusen tusen takk for hjelpen, du er og blir en engel. Du er alltid der og det er veldig godt å vite! me love you!
I dag blir det pannekaker hos Cissi og Helene, koselig !!!
Ha en fortreffelig tirsdag alle sammen!


3 kommentarer:

 1. Hmm... avsnittene lager seg selv her... ikke disse avsnittene jeg laget...

  SvarSlett
 2. Lykke til med kjærligheten og flyttingen,
  nyt det Hannemor og husk at
  kjærligheten begynner i et øyeblikk,
  vokser over tid,
  og varer i evighet...
  Klem fra Ruth

  SvarSlett
 3. Tusen takk for det Ruth. De ordene skal jeg huske :)
  klem klem tilbake

  SvarSlett