mandag 7. februar 2011

Kjære søte leserne mine

Blogglisten
Av og til kjefter dere litt på meg fordi jeg ikke blogger ofte nok.... I dag er det min tur til å kjefte litt på dere. For jeg ser at dere er her inne... Telleren går ;) Men dere kommenterer jo ikke.... mitt ønske for 2011 er flere kommentarer. Dere trenger ikke å ha egen blogg, alle kan kommentere! Jeg lover å være flink å blogge ofte hvis dere blir litt, bare bittelitt flinkere å kommentere... oki?! Har vi en avtale? ;) Goddibra!

5 kommentarer:

 1. da må man jo bare kommentere, selv om jeg syns jeg er bittelitte granne flink allerede altså:)
  tenkte jeg skulle stikke innom anemonebutikken idag. er så lenge siden nå.Gleder meg sånn til huset til henri og politien begynner å bli ferdig. når kommer du hjem igjen en tur? må vel hente godbilen snart?

  Tobias hilser. kim og :)

  klem klem

  SvarSlett
 2. Ja du er faktisk en av di som er litt flink Lene Linn! Jeg kan ikke krangle på det! Skulle ønske jeg også kunne gå på Anemone... men er ofte på nettbutikken og sniker da:) Vet ikke helt sikkert akkurat når jeg kommer hjem enda, men forhåpentlig ikke så fryktelig lenge til. Vi flytter i slutten av februar, så etter det en gang. I will let u know :) Gi stor suss til Tobias og hilse Kim!

  SvarSlett
 3. Eg følger deg frå Trondheim, Hanne :) Klem frå Tine.

  SvarSlett
 4. å så koselig Tine, visste ikke at du tittet innom her :) koselig overraskelse:)Håper alt står bra til i tr.heim.

  SvarSlett
 5. Eg titter stadig innom for å sjå korleis det går med deg, flyttinga, Kasper og Kaos :)Fint og sjå at du har det fint. Alt bra i Trondheim. Flytter neste veke her òg, så har ein liten stressperiode framfor oss. Men, men, det er jo artig likevel. Lykke til med alt! Og du, ikkje streik! Klem frå Tine

  SvarSlett