torsdag 30. juni 2011

Mestringsfølelse!

Blogglisten
Det er så deilig når man føler at man mestrer noe, spesielt noe man kanskje var litt nervøs for at man ikke skulle klare. Sånn føler jeg det nå, jeg føler at jeg mestrer den nye jobben min. Ikke fult ut selvfølgelig, jeg har jo bare vært her en mnd, men jeg merker at utviklingen går riktig vei. Det er en utrolig god følelse som gir motivasjon på jobben!

I dag skinner solen ute og det er kokvarmt innendørs, ja jeg vet- Det er ikke lov å klage på fint vær ;) Jeg gjør ikke det heller, bare konstaterer fakta. Jeg var tidlig på den i dag, kl 06:00 satt Kasper og jeg oss i bilen og vendte snuten mot Oslo. Deilig å bli kjørt nesten hel til jobben. Så klokken 07.00 var jeg allerede i gang med dagens lånesøknader. Altså kan jeg gå hjem klokken 14.00 i dag og det er veldig deilig når det er så fnt vær ute.

Ikke fordi jeg egentlig får nyte godt av det fine været... i dag skal det nemlig jobbes i hjemmet! jepp! Vi skal rydde og vaske, og da ikke en sånn kattevask og kaste alt rotet inn i et ledig skap, men faktisk rydde og få ordentlig system på tingene, montere seng skal vi også og hvis det er noe tid til overs skal jeg begynne å pusse ned den fine gamle barokkstolen jeg kjøpte for et par måneder siden. Vi nemlig så gjerne at alt skal være på stell når min skjønne søster og niese kommer om en uke! Vi har jo ikke akkurat den største leiligheten så da er det greit at det ikke står en halvribbet stol i et hjørne og en flatpakket seng i et annen hjørne... u see what I mean?!

Men herregud som jeg gleder meg til å sove i en seng i natt.... vi har jo hatt madrasser på gulvet nå siden midten av februar! seng = lykke <3 jippi!

Ellers synes jeg at jeg takler denne kollektivtransport-krisen ganske bra... selv om det er ubeskrivelig kjedelig å bruke to timer hver vei, til og fra jobb... Så trodde jeg faktisk at jeg skulle være noe mer aggresiv enn jeg har vært.

Forresten, det skjønne lille kjøkkenbordet jeg kjøpte for en uke siden er nå nymalt og plassert på det lille kjøkkenet vårt. FY så koselig med et sånt skjønt gammelt kjøkkenbord. Skal legge ut bildet, men føler ikke jeg får helt frem den riktige looken med deler av en flatpakket seng stående like ved siden av, men bildet kommer!!!

Nå godtfolk, nyt dagen i sol eller regn, jeg skal yte min i støvdisen ;)

pusspuss

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar