mandag 22. august 2011

ja... hva annet kan jeg si...

Blogglisten
... enn at jeg har vært en dårlig, dårlig blogger kjempelenge nå. Men dere vet hvorfor! Lille i magen har tatt all energien min i 3 måneder nå, så jeg har rett og slett vært nødt til å kun bruke energien min på jobb og de to guttene mine. Men nå er jeg nådd uke 14, denne magiske uken... jeg kjenner faktisk antydning til litt overskudd.... eller hvertfall ikke noen tegn til utmattelse enda hehe, så det er veldig deilig.

Jeg har fått forlenget kontrakten på jobben med 2 nye måneder, så nå er jeg sikret jobb ut oktober. Får ikke sagt hvor godt det var å få den forlengelsen. For det første så trengte jeg det for å ha jobbet 6 av de siste 10 mnd (fra når jeg går ut i permisjon), så nå slipper jeg hvertfall å bekymre meg for disse foreldre pengene. For det andre, så har jeg virkelig gitt alt jeg har de siste månedene. Jeg trodde nemlig jeg visste hva det betydde å være trøtt før... men nei, denne trøttheten jeg har følt de siste månedene har vært direkte overveldende.... kommer den nytter det ikke å kjempe i mot. Så det var godt at jeg fikk noen måneder til med jobb.

Nå gjenstår det bare å fortelle Manpower-damen og avdelingslederen på jobben om lille... de vet ikke noe enda. Jeg er jo ikke forpliktet til å fortelle de om det enda, men før eller siden får de jo vite det så da er det kanskje like greit at det faktisk kommer fra meg.

Det er masse andre tanker i hodet mitt om dagen, lurer fælt på hvor vi skal bo, hvordan det går med lille og lillegutt.... også denne fødselene da.... den vil jeg i grunn ikke være med på. Jeg vet jo at det er litt sent å tenke på det nå... men jeg er redd kjenner jeg. Typ redd som at jeg begynner å grine hvis jeg tenker for mye på det. Derfor prøver jeg å ikke tenke på det frem til jeg skal til jordmor og kan få snakket litt med henne om det.

Nå var det altså tid for å gi dere et lite livstegn fra meg, jeg er her og formen er stadig stigende hehe bloggformen er også stadig stigende, så forhåpentligvis "ses" vi igjen her om ikke så altfor lenge!

puss

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar