torsdag 25. oktober 2012

Endelig er vi kommet i hus!


Blogglisten
Og endelig har vi internett! Er masse som skal ordnes når man flytter, masse man ikke egentlig tenker over... Jeg som har flyttet 20 ganger de siste 10 årene burde jo kunne alt om dette, men av en eller annen grunn så glemmer jeg alle de tingene der. Uansett, nå er TV på stell og internett i hus, det er deilig det.

Som overskriften jo røper så er vi endelig på plass i ny leilighet, vi har rukket å ha en uke sammen med pappan til Mille og ena rbeidsuke uten han. Vi er på ingen måte ordentlig på plass enda, men vi nærmer oss litt for hver dag. Jeg har ett bilde i hodet mitt av hvordan jeg ønsker å ha det her og jeg er sikker på at vi skal skape et koselig hjem her for Mille, mamman og pappan!

Barnerommet er malt og begynner å ta form, hyller og knagger er kommet opp på veggen, lampeskjermen har funnet sin lampefot og den fantastisk fine kurvstolen er på plass i hjørnet ved siden av sengen. For ett par mnd siden kjøpte jeg noen leker på en butikk som bare selger litt gammeldagse treleker.

Jeg falt pladask for disse nydelige byggeklossene. Det er jo enda en stund til Mille kan bruke disse, men enn så lenge så gjør de seg veldig godt på hyllen på rommet hennes. Mille sitt rom er kanskje det aller viktigste rommet for meg. Her skal hun føle ro, trygghet, harmoni og glede... Jeg håper virkelig vi klarer å skape en god atmmosfære når vi er helt ferdig. 

Vårt eget soverom er også viktig. Det må være en form for ro i ett soverom. Jeg klarer hvertfall ikke legge meg ned, tømme hodet og sove hvis det er kaos rundt meg. Vårt soverom hadde den samme mindre pene tapeten som Mille sitt rom hadde og de samme furulistene rundt vinduet, samt vinduspost i furu... Men som en liten overraskelse til min bedre halvdel har jeg jobbet ganske hardt for at han i morgen kan komme hjem til ett nymalt oppgradert soverom! Stolt og glad og veldig takknemlig til min søster og niese som har hjulpet med å passe Mille og litt malejobb også! Lov U!

Det kommer hyppigere innlegg på bloggen fremover enn det har gjort de siste månedene. Jeg håper du vil følge meg når jeg nå er i ferd med å skape ett nytt hjem for meg og den lille familien min!

2 kommentarer:

  1. Ååå så deilig å endelig være på plass i eget hjem! Kan tenke meg hvor godt det må være :) Gleder meg veldig til å komme å se hvordan dere har det. Helene var innom her før i dag, hun er så skønn atte :)
    Ha en så fin helg søde!
    Så må vi sees meget snart! Knus og klem på deg!

    SvarSlett
  2. Nydelige klosser! Akkurat slike har jeg lett etter. Hvilke butikk er de kjøpt på?

    SvarSlett